All good things come to an end

Igår var det Sigrids sista kväll och det slog mig hur snabbt denna termin gått och hur sorgligt detta är. Det var tårar och ångest men vi försökte festa ändå och ha en bra kväll tillsammans. Det är fan en stor nackdel med att åka iväg såhär länge, alla man träffar och lär känna som man inte ser igen, typ. Nu bor ju Sigge i Sverige som så många andra men alla amerikanska kompisar. Grabbarna i hus 1, Kyla & Cheyenne... Ja alla. Denna termin har varit så sjuk olik den förra, det finns ärligt talat inga likheter förutom att vi bor på samma plats. Stämningen bland alla grannar är annorlunda. I förrgår hade vi liksom ett massivt vattenkrig här, vi VAR en familj här. Tyvärr så vann Robert & Jocke och dränkte oss tjejer, men det hör iofs inte hit...

Förra terminen var grym men denna har varit sjukt grym. Jag har gjort så mycket och sett mer av Kalifornien och vi har kommit våra grannar ännu mer närmre. Knyter sig i magen så fort jag tänker på hejdå. Andrea åker inatt, jag imorgon och Jasmine på onsdag. Lisa stannar en vecka till med sin familj som är här.

Tack för allt Santa Barbara och tack alla som jag träffat som förgyllt våra kvällar och dagar. Det är med både sorg och kärlek jag lämnar detta ställe imorgon. Det har varit det bästa året i mitt liv.