Weekend again

Veckan gick minst sagt fort. Men det var en riktigt skön vecka. Hade iofs departmentals test och lite så, men annars inget att klaga på.

I torsdags festade vi och åkte downtown för att dansa på EOS och det var kul i en halvtimme kanske, sedan ledsnade vi och tog en taxi hem igen. Lite halv fail men så kan det bli ibland, ingen topp kväll. Vi hade förfestat och haft skitkul hemma med alla grannar innan och när vi kom tillbaka så var folk fortfarande på samma plats så vi myste vidare.

Vaknade upp trött, men välmående igår morse. Några av gänget gick till stranden men jag och Jasmine stannade hemma och hängde med Jon, en av killarna som är och hälsar på en granne. På eftermiddagen färgade jag håret och efter det började vi göra iordning maten; vi skulle nämligen grilla ett gäng på stranden!! Hur nice som helst. Perfekt kväll.

Idag är det tänkt att vi skall till IV och dagskröka, just i mitt nyvakna moment är jag inte så sugen på det men får nog vakna till först...

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Låter som en grym lördag ändå! Hoppas ni får en bra dag idag med :)

Svar: Ja, det är verkligen stört :) Okej, Stockholm alltså? Fiint! Är denna boy ny, haha, eller hade du pojkvän innan du åkte med? Har missat det isf ;)

Kommentera här: