Back in Sweden

I tisdags var nog en av mina värsta dagar hittills. Vi rensade ut det sista ur huset och det resulterade i ett mindre breakdown. Jag tog en sista dusch och gjorde iordning mina saker och när jag skulle bära ut allt så brast det för oss alla, jag hör hur Jasmine börjar tjuta och jag försöker hålla mig så länge jag kunde men när jag gick över till killarna rakt över och skulle säga hejdå gick det inte att kämpa emot längre. Grät och grät i Trevors famn och började nästan hulka när jag såg att Hunter började gråta också. Vilken gråtfest. Usch, jag dog fasen inombords när jag tillslut lyckades hoppa in i taxin. Sista gången jag troligtvis såg flera personer, och konstig känsla att säga hejdå till vårt hus också, det som varit mitt hem nu så länge. Saknar redan SB. 
 
Trots detta och alla tårar så gick resan helt okej, lång som fan bara. Var hemma 30 timmar senare pga tidsskillnaden. När jag såg baby på Arlanda så kändes allt bra igen <3 Så skönt att äntligen ses igen! I torsdags så sov jag typ hela dagen, åt middag på Max, kollade på tv och somnade igen. Vaknade 04 pigg som fan mitt i natten och insåg att Jasmine också var vaken, haha, jag dör. Men har inte känt av någon mer jetlag förutom att jag har svårt att somna på kvällen, men jag gör det tillslut. 
 
Igår hade Anna sitt födelsedagsfirande och det var riktigt kul! Alla vi tjejer som bodde tillsammans i höstterminen i SB var där!! Sunna och hennes 8(!) vänner från Island är här för de kollade på Beyonce så de passade på att vara här en vecka! De åker hem imorgon men vi får ändå en helg tillsammans :) Efter att vi varit hos Anna tog vi oss in till stan där vi hamnade på Café Opera och dansade. Sen kom min älskling och hämtade upp mig och så gav vi Jasmine en skjuts hem. Ikväll blir det ytterligare en födelsedagsfest- Lisas! Så nu skall jag strax gå till bussen och möta upp Jasmine i Danderyd och ta oss ut till Barkarby.