I long to hear your voice, but still I make the choice...to bury my love in the moondust

Nu var det längesedan som jag skrev här, och tomt är det. Ett helt år av bloggande som är helt tomt nu. Weird. Hösten har iallafall gått jäkligt fort, och handen på hjärtat så har det varit den svåraste tid jag gått igenom hittills tror jag. Jag har känt mig så vilsen, och jag har seriöst försökt mig på lite soulsearching. Vad vill jag i livet? Hur når jag dit?! Jag har rent allmänt mått helt okej, inte haft något egentligen att klaga på faktiskt, förutom att jag haft någon slags inre battle. 
 
Något som verkligen hjälpt mig och inspirerat mig är att jag följer massor med människor på youtube som gör videosar om antingen make up och allt vad det innebär, lifestyle bloggers, manliga youtubers som gör otroligt vackra filmer. Det har fått mig att inse hur vackert livet är, på något sätt. Förstår ni? Det har gett mig energi, fått mig att skaffa nya drömmar. Det är ju det livet handlar om, iallafall för mig. Nya drömmar, och nå dit. Annars skulle livet inte vara värt att leva. Man får bara kämpa.
 
Idag är en dag som jag är ledig från jobb och jag har jobbat arslet av mig det senaste (och jag älskar det!), men när jag är ledig såhär så börjar jag alltid tänka. Jag har jobbat mycket med att försöka kontrollera mina tankar och inte låta de förstöra för mig, hjärnspöken liksom. Det har blivit mycket bättre, men jag är en tänkare och kommer alltid vara det. Men i mindre utstäckning, förhoppningsvis. 
 
En av mina favorityoutubers som är en kille och heter Sawyer Hartman (som seriöst ger mig inspiration till livet med hans vackra filmer) har gjort en otroligt vacker film av Santa Barbara. Jag grät efter en minut. Jag har glömt att jag saknar. Jag har inte hunnit känna det på säkert två månader, inte tänkt så mycket på det. Men nu kom det som en bomb. Jag saknar mentaliteten där, atmosfären, människorna, lättsamheten, havet, palmerna. Solen. En del av mig kommer alltid brottas med detta, men jag vet att ju mer tiden går så kommer det bli bra. 
 
Skönt med jobb imorgon. Och resten av veckan. Och Island på lördag. SKÖNT. No time to think.
 
Snälla, kolla in videon så förstår ni <3