Stjärnsystrar

Nu är jag äntligen hos Emma! :) Så mycket som jag längtat. Tågresan hit igår gick som smort! Och när jag klev av tåget och skulle gå upp till väntsalen så blev jag jättenervös! Började småskaka lite, vet inte varför, haha :) Men sen kom Emma med lilla Olivia på armen och lyckan var total! <3

När snällaste Danny tog min väska och åkte hem med Olivia så gick jag och Emma till en thai resturang och åt middag och pratade! Så efterlängtat :) Sedan fick jag en present. Egentligen en present till oss båda, en kompispresent! Fick världens finaste stjärnarmband och världens finaste kort. Jag blev tårögd av det fina hon skrev och det är det finaste jag någonsin fått!

ÅH MIN EMMA! Finaste tjejen. Skall skriva lite av vad som stod i kortet.

"Jag ville att du skulle ha något som du kan titta på när du känner dig ensam och veta att var du än befinner dig så finns jag här - ALLTID!

O jag valde en stjärna för att oavsett hur långt ifrån varandra vi är, så somnar vi alltid under samma himmel och ser samma stjärnor. True friends are never apart, maybe in distance, but never in heart".