BBQ

Igår köpte vi en grill & en dammsugare! Äntligen (: Så vi gick senare på kvällen och köpte allt vi behövde för en grym grillkväll! Det blev världens godaste (och förmodligen onyttigaste) hamburgare! (Appropå onyttigt så äter jag nyttigare mat här än hemma just för att man måste tänka mer eftersom allt är så fett här!)

Nåja. Vi bjöd över lite kompisar också och hängde mer med våra amerikanska grannar! Så himla kul att vi börjat göra det mer nu. Så man får in den där riktiga collegekänslan!

Det är verkligen stor skillnad på svenskar och amerikaner, mest på hur vi beter oss och tänker. Amerikanare är myyycket mer laid back och öppna! Kulturchock! Vi är väldigt mycket mer reserverade i Sverige. Man känner sig väldigt välkommen överallt, kul! Och en annan sak som är väldigt olik Sverige är förståss att de röker weed här. Självklart gör inte jag det om någon undrar, aldrig. Men det är som vanliga cigaretter för dem här, väldigt udda att tänka så. Men det är så det är här överallt så nu har jag fått se det också.

I skrivande stund så skall jag strax in till stan och senare idag är det BBQ igen och skolans första fotbollsmatch!! Excited! :) amerikansk fotboll menar jag såklart. Kul kul kul!