Underbar dag, och lite allt möjligt härligt

Idag är jag ledig och jag började min dag med att skypa med familjen. Allihopa på en gång! Så härligt att se allas söta ansikten! Haha ;) Nu är det bara två veckor och två dagar kvar tills de kommer! Galet! Min familj kommer HIT! Ojoj vad mycket kul jag har planerat :) 


Nåja. Efter Skype samtalet så åkte jag och Jasmine ner på stan. Under hela mars månad så har dem på Victoria's Secret delat ut "Secret Rewards" kort med minst 10 dollar på att handla för som man fick vid varje köp, och de korten gäller bara mellan 1-30 april. Man kan ha tur och få ett kort som är laddat på med upp till 500 dollar men det är ju nästan omöjligt, haha. Jag hade iallafall fyra kort och alla hade 10 dollar på. Inte dåligt ändå! Så jag köpte ett gäng läppglans och bodymist från Bombshell och från Angel Gold. Mums!!

Vi slog oss också ner vid fontänen i sköna fåtöljer och njöt av dagen och solen med lite glass. Man kunde ju haft det sämre! Efter en sväng på stan var det dags att ta tag i verkligheten och åka hem. Nu sitter jag och försöker skriva klart min essay tills imorgon. Kämpa kämpa! 

 
 
 
 

(Fredagskväll ca 22:45) Jag trodde först att det skulle bli en slapp dag hemma på vår uteplats men vi tog tag i dagen och tog bussen downtown. Käkade lunch jag, Lisa & Jasmine och därefter kollade jag och Jasmine i affärer och Lisa valde att åka hem efter lunchen. Vi njöt också av lite yoghurtland som jag varit sugen på hur länge som helst. 

Jag köpte iallafall två toppar och jäklar vad längesen det var jag shoppade kläder, iallafall sen i februari, haha. Jag shoppade mycket förra terminen med både kläder, väskor, skor, smink & smycken, men denna termin är det inte alls på samma nivå. Jag köper bara sånt jag inte får tag på hemma sen. Har köpt som bekant mycket VS saker, en del Kardashian smycken och smink på Sephora från Nars & Smashbox. Har så mycket kläder jag knappt använt ännu... Farligt med att bo i USA; shoppingen! 

Hursomhelst. Två toppar blev det men billiga var dem. Skall ju till San Francisco med Anna nästa helg så pengarna denna månad går till det! Och sen kommer familjen och då blir det Universal Studios, Disneyland och massa tripper i LA. 

 

 
 
 
-
 

Idag har vi varit på brunch hos Melina & Emelie! Sjukt trevligt :) Emelie stod och stekte pannkakor och de var sjukt goda! En tjej från Holland hade med sig chokladströssel(?) som man skulle ha på rostat bröd med smör. En holländsk delikatess, haha. För mig lät det sjukt udda. Men smakade rätt gott.. Annars bjöds det på frukt också, smarrigt! 

Idag annars är det Deltopia i Isla Vista. Sök på youtube om ni vill se vad det är. Det är seriöst tusentals studenter som åker in och tar över hela IV och festar GALET. Helt absurt är det! Anna kommer ju ikväll så jag hängde inte med men helt ärligt vet jag inte om jag hade pallat med det ändå. Krissy kände inte för att åka heller och inte Lisa heller. Vi låg istället och solade på uteplatsen och Emelie & Melina kom förbi efter en stund. Nu underhåller jag och Lisa oss med att röja upp här så det skall se hyfsat ut tills Anna anländer ;) haha! Hon borde komma om ett par timmar. Shit, overkligt! 

Hoppas ni alla hade en rolig/mysig lördag :) Hörs snart igen! 

 
 
 
-
 
Igår kom äntligen Anna hit!! Helt galet roligt och jag kan knappt förstå det, det var liksom i januari hon bokade det och tiden har gått galet snabbt. Redan april, herregud... Iallafall. Hon rullade in i SB runt tio snåret och då åkte jag och Lisa med taxi till hållplatsen som Airbusen stannade på och det var den mest surrealistiska känslan att hoppa ur taxin och krama om Anna! Så himla konstigt att mötas HÄR, i mitt andra hem på andra sidan jorden. Hon är liksom här, i mitt finaste Santa Barbara. Hon har flygit hela vägen hit för min skull- kärlek det ;)
 
Vi somnade alla rätt tidigt igår och vaknade också i bra tid. Anna var rastlös och ville upp och ut och seiza dagen så jag tog henne ut på en promenad vid Shoreline Park och hon sa gång på gång hur vackert det är här och det har hon sagt hela dagen. Mina bilder gör ingen rättvisa alls, men ger en helt okej inblick. Vi spenderade därefter dagen downtown där hon shoppade loss och jag kom hem med lotions från Bath & Body Works och två liquid sand nagellack från OPIs James Bond kollektion. Ett rosa och vitt. Kanske köper ett rött också. De kostar ju trots allt bara ca 60 kr här styck ;)
 
En helt klart lyckad första dag och idag är jag hög på livet! Behövde verkligen en energikick hemifrån av härligaste Anna och att det var grymt fint väder idag gjorde det inte sämre! Idag insåg jag verkligen hur lyckligt lottad jag är som får bo här i världens finaste stad. Bästa Santa Barbara, det bästa jag vet är att bara vara här :)